Tags

, , , , ,

Am sa incerc o biografie a acestui om (care traieste in contraste )deoarece are bune si rele .
– Un jurnalist . http://www.b1.ro/stiri/eveniment/radu-banciu-in-10-zile-emisiunea-lumea-lui-banciu-va-fi-desfiin-ata-brusc-poate-ma-apuc-de-karaoke-video-78038.html
– Un om judecativ , murdar , obiectiv si cu un simt al umorului ridicat…e scos din tv (dupa noile reglementari ale CNA -ului care interzic emisiunile de tip ” pamflet ” ) . De curios oare cum sta Mircea Badea la capitolul asta….el fiind cel mai mizerabil om de televiziune dupa un sondaj facut recent . Uite aici : http://www.reportervirtual.ro/2014/02/sondaj-mircea-badea-cel-mai-mizerabil-om-de-televiziune.html
1.  Un om murdar ( de ce ? )
* A iesit la fel de urat pe usa din dos si la emisiunea de ciclism de la eurosport ( glumind pe seama ciclistilor , sportivilor  scazand implicit moralul acestora ) .
* El si-a consolidat un statut mizerabil ( fiind antipatic multora… intra in conflicte verbale foarte usor ) .
Ne intoarcem in timp la citatul lui Abraham Lincoln ” Nu-mi place de acel om.trebuie sa-l cunosc mai bine ”
2  – Un om obiectiv ( Da sau nu ? )
Toti marii ” analisti ai presei ” isi incearca norocul avand o parere obiectiva asupra lucrurilor , dar in esenta toate subiectele ce le-a abordat ” dansul ” pornesc – ca un jurnal ( subiectiv ) .
3 – Simt al umorului ridicat
Un om care ar vrea sa fie auzit si acceptat de lume ( mase ) trebuie sa aiba si putin umor..altfel ar fi de neincredere , monoton si chiar rigid .
* ” Francez imputit ” ( De ce ? )
– A vorbi intr-o limba latina a romanticului nu inseamna neaparat a fi de ” bon ton ” sau chiar pe placul lumii .
– A ironiza lumea in general ( facand haz de necaz )… se contrazice pe el insusi defapt .
Radu Banciu se lupta cu el insusi si niciodata nu a iesit invingator  ( cum ar fi : Iesirea pe usa din dos a emisiunilor unde a “lucrat ” ,  ” dansul ” .
A comentat si fotbaul Romanesc ( Da ? )

– Nu era destul de mult ca avem o gramada de ” analisti sportivi ” infecti mai trebuia sa dam si  un ” altul ” murdar , obiectiv si fara scrupule  care ” sa porceasca ”  ” fotbalul romanesc ”  si sa-l arunce totodata ,inevitabil in lumea a 3-a din punct de vedere fotbalistic.
ps : Concluzile le trageti voi….Bun sau Rau ? si daca da, in ce sens ?

Sursa : B1 tv ; reportervirtual ; wikipedia .

Advertisements